THE VEGAN CHOICE
La crema vegana made in Italy, in versione whipping.
With a bright white colour, a soft
taste and a great structure, it
engages your creativity in any kind
of preparation.
It ensures quality whether used
pure, to filling, garnish and
decorate cakes, or blended, to
create always new and original
creams.
The vegan cream made in Italy
in its whipping version.
With a bright white colour, a soft taste and a great structure, it engages your creativity in any kind of preparation.
It ensures quality whether used
pure, to filling, garnish and
decorate cakes, or blended, to
create always new and original
creams.
THE VEGAN CHOICE
PEARS IN RED WINE WITH CINNAMON CRUMBLE AND CREAM
Ricepe
Ingredients
For cinnamon crumble
- 100 g of chopped white almonds
- 100 g of butter
- 100 g of brown sugar
- 2 g of ground cinnamon
- 80 g of flour
- 20 g of rice flour
For thw pears in red wine
- 4 pears
- 200 ml of red wine
- 300 ml of water
- 150 g of sugar
- 1 piece of cinnamon
- 3 Sichuan pepper berries
- 1 vanilla pod
- the peel of 1/2 orange
For the creams
- 200 ml Pristine Whipping Dairy Free
- 40 g of icing sugar
- 1/2 vanilla pod
Cinnamon crumble preparation:
Mescolare insieme le mandorle tritate, il burro, lo zucchero grezzo, la cannella e la farina. Lavorare velocemente e porre in congelatore finché sarà ben sodo prima di utilizzarlo. Tritarlo e cuocerlo in forno a 160° finché non risulterà dorato.
Preparation of pears in red wine:
Sbucciare 2 pere, dividerle a metà e privarle del torsolo. Versare il vino e l’acqua in una casseruola. Aggiungere lo zucchero, la scorza d’arancia e le spezie. Portare ad ebollizione ed aggiungere le pere; farle cuocere per 15-20 minuti. Scolarle e lasciarle raffreddare. Filtrare il liquido di cottura e farlo restringere alla consistenza di uno sciroppo.
Cream Preparation
Iniziare a montare Pristine Whipping DairyFree con i semi di vaniglia. Quando è semi montata, unite lo zucchero e continuate a montare fino al raggiungimento di una consistenza spumosa e densa.
Decoration
Distribuire del crumble in ogni piatto e adagiarvi sopra metà pera. Decorare con la panna montata e guarnire con gocce dello sciroppo ristretto. Spolverare a piacere con la cannella.